Stuifmeel korrels

Categorie: Gezondheid , Verzorging

hooikoorts zorgen

 Mensen die last hebben van hooikoorts moeten nu al rekening houden met pollen. Dat melden onder andere De Natuurkalender en de Wageningen University op de website Nature Today.

Het gaat om pollen van hazelaars en elzen. Deze zijn nu al in bloei door de hoge temperaturen van de afgelopen maanden. Ook nu nog is het relatief warm voor de tijd van het jaar.Mensen die last hebben van hooikoorts moeten nu al rekening houden met pollen. Dat melden onder andere De Natuurkalender en de 
Het gaat om pollen van hazelaars en elzen. Deze zijn nu al in bloei door de hoge temperaturen van de afgelopen maanden. Ook nu nog is het relatief warm voor de tijd van het jaar.
en wij hebben daar wat voor streekhoning en pollen dan heft u geen last daar van

Stuifmeel is goed voor allergieën en daarom ook goed voor hooikoorts. Het lijkt wat tegenstrijdig om een allergie voor pollen met pollen te bestrijden maar dat is het niet. In dit geval eet je de pollen op en komen ze niet in je neus. Verder maak je gebruik van de antioxidanten doordat je immuunsysteem versterkt wordt. Wat sommige mensen adviseren is om vier weken voordat het hooikoortsseizoen begint je immuunsysteem te versterken door het eten van bijenpollen. Vervolgens hou je de inname van dit product het hele hooikoortsseizoen. De meest allergene pollen, die van berken en grassen, komen voor van begin april tot half september.

Afhalen zonder verzend kosten 3297BS Puttershoek weel even bellen   06 50656132 opening  Singel 15

Ook mijn honing verkoop

 bij de plus in Klaaswaal aan de Voorstraat 34

En Blijdorp Dierenwinkel van Koetsveldlaan 2c Westmaas

En Boerderij De Kikkershoek in Mijnsheerenland Maasweg 3                                                           Bianca Hänsch Mijlweg 23 3295 KG 's-Gravendeel

Heeft u hulp nodig? Stuur ons een bericht via info@tschuurtje.nl