Streekhoning Raathoning Balsemien

Categorie: Honing

Hoeksche Waardse Honing.nl

Raathoning

Raathoning is de honing zoals de bijen het maken, honing in z'n puurste vorm. Ze bouwen de raten van bijenwas, puur natuur. Daar brengen ze de nectar in. Wanneer de honing rijp is verzegelen de bijen de cellen met een wasdekseltje. Deze honing wordt door ons uit de kasten gehaald, in blokken gesneden en in zichtdoosjes verkocht. 100% een natuurproduct. Je kan eigenlijk alléén raathoning maar rauwehoning noemen. De enige honing waar verder niets mee gebeurd is.

Raathoning uit natuurgebied Strijen Sas  (de Hoeksche Waard)  is 100% puur natuur! Deze raathoning is door bijen gemaakt van de nectar uit bloemen die je in de Strijen Sas vinden kan. Deze honing heeft meer 'body' dan alle andere varianten en heeft een milde fruitige smaak. Rauwer en puurder is honing niet verkrijgbaar!  Boordevol gezonde enzymen en anti-oxydanten .Volledig door de bijen gemaak van nectar van de Balsemienbloemen Met was en al eetbaar

Deze raathoning is allemaal afkomstig van onze eigen imkerij.

Gezonde toepassingen van deze honing

Deze raathoning van imkerij Stoelenmatterij tschuurtje is (h)eerlijke honing zonder verdere toevoegingen. Doordat het nooit verhit wordt, blijven alle gezonde eigenschappen van honing behouden! Hoeksche Waard raathoning wordt door de liefhebbers ook wel in brokken puur gegeten. Verder is het heerlijk op brood en cracker en in allerlei gerechten, op desserts en pannenkoeken.

Afhalen zonder verzend kosten 3297BS Puttershoek weel even bellen   06 50656132 opening  Singel 15

Ook mijn honing verkoop

 bij de plus in Klaaswaal aan de Voorstraat 34

En Blijdorp Dierenwinkel van Koetsveldlaan 2c Westmaas

En Boerderij De Kikkershoek in Mijnsheerenland Maasweg 3

Bianca Hänsch Mijlweg 23 3295 KG 's-Gravendeel                              Nog vragen www.tschuurtje.nl