bodylotion met honing

Categorie: Verzorging

Onze bodylotion met honing is ideaal voor verzorging na het zonnen.

Niet alleen na het zonnebaden, nu is het maar een kort verblijf buiten nodig om onze huid te belasten met schadelijke UV-stralen en uitdroging. Daarom is ons advies om elke ochtend en avond crème aan te brengen. Een aangename, uiterst fijne geur zal je lang vergezellen.

Welke ingrediënten werken zo positief?

Allereerst is het een hoog aandeel zoete amandelolie van hoge kwaliteit. Het laat een ongelooflijk mooie, soepele teint achter - zonder vettig te zijn.

Natuurlijk speelt onze honing de hoofdrol voor ons. Honing heeft een ontstekingsremmende werking en reguleert langdurig de vet- en vochtbalans van de huid.

Als ik terugdenk aan mijn oma, weet ik dat ze altijd honing op me aanbracht voor wondverzorging of herpes om me te helpen. Ik weet niet meer of het honing was die me hielp of voor me zorgde. Vandaag ben ik tenminste overtuigd van honing, niet alleen in verzorgingscosmetica.

Ureum staat ook bekend om zijn kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen. Ureum compenseert overmatig vochtverlies in de huid. De interne bevochtiging wordt veroorzaakt door het ureum.

Het helpt de cellen om met elkaar te verbinden.

Dankzij vitamine E beschermt deze bodylotion tegen door licht veroorzaakte huidveranderinge

Afhalen zonder verzend kosten 3297BS Puttershoek weel even bellen  06 50656132 opening  Singel 15

Ook mijn honing verkoop

 bij de plus in Klaaswaal aan de Voorstraat 34

En Blijdorp Dierenwinkel van Koetsveldlaan 2c Westmaas

En Boerderij De Kikkershoek in Mijnsheerenland Maasweg3                 Nog vragen www.tschuurtje.nl 

 

 

€12.00