Bijengif zalf 45 g

Categorie: Gezondheid , Verzorging

Bijengifzalf in tube gram

Alles wat u moet weten over bijengif

Bijengif, kent u het al? Het klinkt misschien een beetje eng, maar dat is absoluut niet nodig! Bijengif geeft energie en heeft een positieve werking op spieren, gewrichten en pezen. In dit artikel vertellen wij u meer over dit bijzondere product. Lees snel verder!

Honing, propolis en royal jelly… Waarschijnlijk heeft u al eens van deze producten gehoord. Maar wist u dat de bij ons nog veel meer te bieden heeft? Weinig mensen zitten te wachten op de prik van een bij. Het kan immers behoorlijk pijn doen. Toch heeft Bijengif positieve eigenschappen en potentiële voordelen voor onze gezondheid. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel alternatieve manieren om dit product tot u te nemen. Hoe? Daar vertellen we u graag meer over.

Eeuwenoud, maar toch relatief onbekend

Bijengifcapsules of -tabletten zoals we die tegenwoordig kennen zijn pas in de loop van vorige eeuw uitgevonden. Toch is men al langer bekend met de helende werking van bijengif. Zelfs de oude Egyptenaren waren al bekend met de genezende werking ervan. Voordat capsules met bijengif bestonden, werden bijvoorbeeld fijngemalen bijenangels geconsumeerd. Toch, als we kijken naar alle mooie producten van de bij, is bijengif nog relatief onbekend. Bij sommige mensen roept het woord ‘’gif’’ ook negatieve associaties op. Begrijpelijk, maar vaak niet nodig!

De werking van bijengif

Bijengif kan worden beschouwd als een voedingssupplement en staat bekend om de volgende gunstige effecten:

  • geeft mentale energie
  • beïnvloedt de zenuwfuncties
  • heeft een gunstige werking op pijnlijke of vermoeide spieren, gewrichten en pezen.

Bijengif heeft een stimulerende werking op de bijnierschors en daarmee diens hormoonproductie. Hiermee is de werking enigszins vergelijkbaar met koffie of andere cafeïne houdende dranken. Net als met koffie, leidt overmatige inname tot een rusteloos gevoel, slapeloosheid en hartkloppingen. Volg dus altijd goed de aanwijzingen op de verpakking.

Bijengifcapsules

Bijengifcapsules of -tabletten kunnen oraal ingenomen worden met een slokje water. Ze zijn dus zeer eenvoudig in gebruik. Overigens bevatten bijengifcapsules slechts een zeer kleine hoeveelheid (gezuiverd) bijengif. Zo bevatten onze Bijengifcapsules 0,1 mg gezuiverd bijengif van honingbijen per capsule. Dit staat ongeveer gelijk aan de hoeveelheid gif van 1 bijensteek. Wij raden onze klanten normaliter aan om te beginnen met één capsule per twee dagen. Dit om te testen of u het product goed kunt verdragen. Toch merken de meeste mensen pas iets bij de inname van één of meer capsules per dag. Het beste kunt u voorzichtig en stapsgewijs uitproberen wat voor u het prettigst voelt.

Bijengif capsules - geeft energie, beïnvloedt de zenuwfuncties en werkt positief op spieren, pezen en gewrichten.Bijengifcapsules

Bijengif voor soepele gewrichten.   60 stuks voor 15, €

Heeft u last van pijnlijke gewrichten, pezen of spieren? Mogelijk heeft u dan baat bij het gebruik van Bijengifzalf. Sommige mensen gebruiken het product ook bij reuma, rugpijn, pijnlijke littekens en een tenniselleboog. Het is ook een zeer geliefd product bij sportblessures. Bijengifzalf laat zich eenvoudig op de huid aanbrengen en maakt spieren en gewrichten weer soepel. U brengt simpelweg een dun laagje bijengif zalf aan op de huid en masseert deze lichtjes in. De zalf wordt vanzelf opgenomen door uw huid. Een vochtige doek kan hierbij helpen en het resultaat verbeteren. Was na het aanbrengen uw handen grondig. Dit om contact met ogen en mond te voorkomen. Bijengifzalf dient idealiter namelijk niet in aanraking te komen met uw mond, ogen, oren of genitaliën. 

Bijengifzalf

Wanneer geen bijengif nemen?

De consumptie van bijengif is overigens niet voor iedereen geschikt. Zo raden experts het gebruik van bijengif af bij nieraandoeningen of suikerziekte. Ervaart u toch ongewenste bijwerkingen? Neem dan direct contact op met uw arts. Let op, bovenstaande tekst dient als een informatieve kennismaking met het product bijengif en dient niet te worden geïnterpreteerd als een medisch advies. Twijfelt u over het gebruik? Raadpleeg dan altijd een arts.

Bijengif ervaringen

Vindt u bijengif een interessant product, maar bent u ook benieuwd naar de ervaringen van mensen die het al geprobeerd hebben? Dan bent u hier aan het juiste adres. Veel mensen gingen u al voor. Klik simpelweg op een product naar keuze en lees onder het kopje ”Beoordelingen” de ervaringen van klanten die het product al geprobeerd hebben.

€9.50