Streek Bloemen Creme honing

Categorie: Honing

crèmehoning

Onze bloemen crèmehoning is een zachte Nederlandse bloemenhoning. Crèmehoning bestaat uit zeer lichte kristallen, waardoor het heerlijk smeuïg en goed smeerbaar is.

Bloemen crèmehoning wordt ook wel kinderhoning genoemd. Kinderen vinden het over het algemeen namelijk erg smakelijk om deze honing op hun brood te hebben. Het is een zachte honing die niet zomaar van het mes druipt. Deze honing is dan ook perfect ter vervanging van al het zoet beleg vol met suiker, zoals jam.

De kwaliteit van crèmehoning wordt bereikt door vloeibare honing te enten met fijn gekristalliseerde honing en dit gedurende een aantal dagen enkele keren per dag te roeren. Naast bloemenhoning wordt ook Koolzaad en Klaverhoning , Zonnebloemhoning tot crèmehoning verwerk Waaronder bloemenhoning. Hiervan roeren wij een deel tot crèmehoning. Onze bloemen crèmehoning komt dus van eigen bodem.

Herkomst Bloemen crèmehoning

Hoeksche Waardse Honing.nl van Imkerij Stoelenmatterij tschuurtje. Waaronder bloemenhoning. Hiervan roeren wij een deel tot crèmehoning.

Afhalen zonder verzend kosten 3297BS Puttershoek weel even bellen  06 50656132 opening  Singel 15

Ook mijn honing verkoop

 bij de plus in Klaaswaal aan de Voorstraat 34

En Blijdorp Dierenwinkel van Koetsveldlaan 2c Westmaas

En Boerderij De Kikkershoek in Mijnsheerenland Maasweg 3                Nog vragen www.tschuurtje.nl