Streek Bloemen Creme honing

Categorie: Honing

crèmehoning

Onze bloemen crèmehoning is een zachte Nederlandse bloemenhoning. Crèmehoning bestaat uit zeer lichte kristallen, waardoor het heerlijk smeuïg en goed smeerbaar is.

Bloemen crèmehoning wordt ook wel kinderhoning genoemd. Kinderen vinden het over het algemeen namelijk erg smakelijk om deze honing op hun brood te hebben. Het is een zachte honing die niet zomaar van het mes druipt. Deze honing is dan ook perfect ter vervanging van al het zoet beleg vol met suiker, zoals jam.

De kwaliteit van crèmehoning wordt bereikt door vloeibare honing te enten met fijn gekristalliseerde honing en dit gedurende een aantal dagen enkele keren per dag te roeren. Naast bloemenhoning wordt ook Koolzaad en Klaverhoning , Zonnebloemhoning tot crèmehoning verwerk Waaronder bloemenhoning. Hiervan roeren wij een deel tot crèmehoning. Onze bloemen crèmehoning komt dus van eigen bodem.

Herkomst Bloemen crèmehoning

Hoeksche Waardse Honing.nl van Imkerij Stoelenmatterij tschuurtje. Waaronder bloemenhoning. Hiervan roeren wij een deel tot crèmehoning.

Afhalen zonder verzend kosten in Puttershoek weel even bellen voor de opening 06 50656132  Singel 15

 

 

verkoop

En ook bij de plus in Klaaswaal aan de Voorstraat 34

En Blijdorp Dierenwinkel in westmaas aan Smitdweg 20

En Boerderij De Kikkershoek in Mijnsheerenland Maasweg 3

en Bianca Hänsch Mijlweg 23 3295 KG 's-Gravendeel

 

 

 

Verkoop

Afhalen zonder verzendkosten in Puttershoek wel even bellen voor de opening 06 50656132  Singel 15.

Andere verkooppunten.